EN STOR FAMILIE

Fiskehallen Tvilling er to familiefirmaer, der slog sig sammen den 1. januar 2016. Trods forskelligt ophav og historie føler alle ansatte sig som én stor familie. Sammenholdet er i fokus blandt de knap et halvt hundrede ildsjæle, der dagligt gør deres ypperste for at betjene kunderne.

Vi sælger hverken små eller store havfruer, men bortset fra det er vi leveringsdygtige i stort set alt godt fra havet. Frisk fisk og skaldyr samt en række catering-produkter sælges og leveres fra tidligt morgen – ja, faktisk fra midt om natten – til restauranter, kantiner, institutioner, fiskehandlere, hospitaler, plejehjem, storkøkkener og cateringfirmaer.

Trods vores position som Københavns største fiskegrossist ser vi det som vores fornemmeste opgave at kræse for såvel små som store kunder og gør vores ypperste på at skrue de bedste individuelle løsninger sammen. Vores medarbejdere spænder aldersmæssigt over 60 år, så de unge sørger for, at vi er med på de nyeste noder og kan opfylde de skæveste ønsker, mens de lidt mere erfarne sikrer, vi bevarer de gammeldags dyder.

Kort sagt sætter vi en ære i, at alle får den bedst tænkelige personlige behandling.


Kontakt os på tlf. 39 16 38 00.

Praktisk info finder du her
Lidt om vores historie
Lidt om vores medarbejdere
Mød os du taler med
 
Fiskehallen Tvilling A/S
Kattegatvej 63 • 2150 Nordhavn
Bestilling/telefon: 39 16 38 00 • Personlig betjening: kl. 04.00 - 14.00